Wodan & Co is een snelgroeiende business consultancy boutique. Het team vond in Market Over een partner om de instroom van leads te versterken en marketingstrategisch een plan op maat uit te werken. Na een kick-off met enkele workshops over doelgroepen en positionering, creëerden we samen een resultaatgerichte marketingfunnel en bijpassende social media aanpak. Sindsdien sparren we wekelijks over nieuwe marketingideeën en nemen we de bestaande marketingaanpak onder de loep.

www.wodan-and-co.com

Strategisch marketingtraject

Wodan & Co

- Sofie Verheirstraeten (Kokoro)

"Blij dat ze mijn pad kruiste. Cocktail van strategische tips, tijdsbesparende kneepjes op een bedje van doordachte analyse!"

Kokoro is een schoonheidsinstituut met locaties in Kortenberg, Leuven en Heverlee. In de eerste plaats was zaakvoerster Sofie vooral op zoek naar tips & tricks om de social media marketing gestructureerd en efficiënt aan te pakken. In de loop der jaren groeide de samenwerking van strategisch advies naar teamworkshops, de organisatie van fotoshoots en tijdelijk ook het beheer van de social media kanalen.

www.kokoro.be

Social media strategie

KOKORO

Instagram

Website

Hotel Axis is een kleinschalig, door familie gerund hotel in Kortenberg. Sinds de lockdown zorgen we samen stelselmatig voor een gestroomlijnde marketingaanpak. Van "wij doen maar wat" evolueerden we intussen naar een heldere social media strategie, een gloednieuwe website en de opstart van een nieuwsbrief.

www.axishotel.be

Marketingstrategie en -coördinatie

HOTEL AXIS

PRTSR is een vzw die creatieve jongeren wil pndersteunen en het "prutsen" aan creatieve ideeën wil stimuleren d.m.v. workshops en begeleidende trajecten. In dat kader ontwerpen en verkopen ze ook kledij - een hele boterham dus. Tijdens enkele workshops hebben we samen de doelgroepen in detail uitgeschreven en de boodschap per doelgroep uitgewerkt. Scholen, vrijwilligers én jongeren - beware, prtsr is coming!

www.prtsr.com

Marketing kick-off

PRTSR

© Prtsr.co - Fotograaf Jeroom Vanderbeke (Bitch Studios)

Altijd Mooi / Toujours Belle is een initiatief dat vrouwen getroffen door kanker of andere ziekten in een warme, vrouwvriendelijke omgeving wil ondersteunen met een ruim assortiment aan aangepaste producten. Tijdens enkele workshops keken we eerst naar de boodschap en doelgroepen, om vervolgens een social media strategie en nieuwsbrievencampagne uit te werken.

www.altijdmooi.be

Digitale marketingsupport

ALTIJD MOOI

... op basis van bestaand logo

Social media huisstijl...

Legal+HR Solutions helpt KMO-bedrijven om in regel te zijn met de complexe wetgeving rond de tewerkstelling van werknemers. De grootste marketinguitdaging was het bereiken van die KMO's. We besloten een gerichte advertentiestrategie uit te werken en enkele doeltreffende aanpassingen in de contentstrategie door te voeren.

www.legalplushr.be

Strategisch adviestraject

LEGAL+HR SOLUTIONS

Caroline is fotografe en creatieve generalist. Tijdens een strategische kick-offsessie vertrokken we vanuit de merkidentiteit, doelgroep en positionering op verschillende kanalen om daarna de krijtlijnen uit te tekenen van een authentieke, maar doelgerichte social media strategie.

www.carolinedupontphotography.com

Social media strategie

CAROLINE DUPONT

Schwarzkopf Professional ontwikkelt haarcosmetica voor kappers en eindconsumenten. Als brand manager was ik o.a. verantwoordelijk voor de positionering en prijszetting van 12 merken, productlanceringen en de ontwikkeling en coördinatie van de digitale marketing- en communicatiestrategie.

Brand management

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

PANDORA is een van de drie grootste juwelenmerken ter wereld met een multi-channel distributiemodel. Naast eigen concept stores streeft het merk naar sterke, lokale partnerships, die volledig passen binnen de globale merkidentiteit. In dat kader was ik verantwoordelijk voor het coachen van de franchise partners in België en Luxemburg, optimalisatie van de winstgevendheid van hun winkels en training (zowel online als offline) van lokale juweliers.

Franchise & training management

PANDORA

Neem contact op

Zie je een samenwerking wel zitten of heb je vragen over wat ik voor jou kan betekenen?
Neem contact met me op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek!


Let'S CONNECT!

helpt jou met het bouwen van een duurzame marketingaanpak. Ben je marketeer en zoek je een klankbord? Of CEO van een groeibedrijf, maar je hebt van marketing geen kaas gegeten? Let's talk!

MARKET OVER

Menu