Leer me kennen

MARKETING CONSULTANT MET 10 JAAR ERVARING BIJ TOONAANGEVENDE MERKEN EN LOKALE BEDRIJVEN

Hi, ik ben Anke!

Ik was op dat moment Brand Manager voor Schwarzkopf Professional en werd omwille van een digitaliseringsproject uitgenodigd voor een lezing over effectief leiderschap en een blik achter de schermen van Cirque du Soleil. Door dat laatste was ik enorm getriggerd om aanwezig te zijn op het event, maar het was uiteindelijk de lezing die me het meest zou bijblijven.

Ondanks een carrière vol mooie projecten voor Pandora, Parfois, Tomorrowland en Schwarzkopf Professional ontbrak er iets. Ik wilde impact creëren, snelheid maken, strategische krijtlijnen uittekenen, bedrijven ondersteunen vanaf de frontlijn. Niet langer als intrapreneur, wel als ondernemer. Ik had maar één lezing nodig om dat te beseffen.

Mijn ondernemersverhaal begon tijdens een show van Cirque du Soleil...

Initieel was Market Over een digital agency gefocust op social media strategie en implementatie. Doorheen de jaren transformeerde het aanbod naar algemene marketingstrategische ondersteuning voor groeibedrijven.

Zit er geen lijn in de marketing van jouw onderneming – de “ik-doe-maar-wat” – methode ? - en heb je nood aan richting of structuur? Of mis je in-house de kennis en strategie om een duurzame marketingaanpak te ontwikkelen die aansluit bij jouw groeidoelstellingen? Dan ben je bij Market Over aan het juiste adres.

Enkele maanden later was Market Over een feit...

Om innoverend ondernemerschap in de wereld te bevorderen, is er nood aan een marketingaanpak die zowel online als offline een betrokken merkbeleving creëert.

Daarom ontwikkelt Market Over duurzame marketing- en communicatiestrategieën die groeibedrijven via de meest geschikte kanalen bij de juiste doelgroepen op de kaart zetten.


Mijn missie

Bouw zelf op een slimme manier aan een duurzame marketingaanpak.

Neem contact op

Zie je een samenwerking wel zitten of heb je vragen over wat ik voor jou kan betekenen?
Neem contact met mij op, dan plannen we een gratis en vrijblijvend gesprek!

Wanneer leer ik jou kennen?

helpt jou met het bouwen van een duurzame marketingaanpak. Ben je marketeer en zoek je een klankbord? Of CEO van een groeibedrijf, maar je hebt van marketing geen kaas gegeten? Let's talk!

MARKET OVER

Menu